Reinigingskuur

We krijgen op allerlei manieren ongemerkt veel stoffen binnen die ons lichaam niet goed kan verwerken. Denk aan lucht die we inademen, voeding en verzorgingsproducten, hierdoor ontstaan er veel afvalstoffen. Deze afvalstoffen hopen zich vooral in de darmen op en dit kan leiden tot verzuring. Dit kan voor lichamelijk ongemak zorgen, omdat je lichaam uit balans raakt.

Met detoxen ontgift je je lichaam. Het doel van reinigen is je lichaam te resetten, je lichaam te ontdoen van opgehoopte afvalstoffen, je darmflora gezond te maken en je immuunsysteem een gezonde boost te geven, zodat je weer gezonder verder kan.

In 9 dagen veranderen, kan dat?

hypoxi training

C9, clean 9

Met de clean 9 reinig je je lichaam in 9 dagen, hiermee leg je de basis voor betere en optimale gezondheid. Je zult merken dat je meer energie krijgt, minder behoefte aan suiker hebt, je huid er beter uit ziet en dat je zowel lichamelijk als geestelijk lekker in je vel zit.

Alle producten zijn op basis van natuurlijke voedingsstoffen en zitten boordevol vitaminen en mineralen, die het lichaam nodig heeft. Tijdens de kuur neem je aloƫ vera, door de zelfreinigende werking van dit product wordt het maag-darmsysteem gereinigd.

Afvallen? Gewichtsverlies!

hypoxi training

C9 is een reinigingskuur op basis van gestabiliseerde Aloe Vera Gel. Je drinkt deze Gel, die ervoor zorgt dat de dikke en de dunne darm gereinigd worden. Verder zorgen de voedingssuplementen voor de aanvulling van vitaminen, mineralen en aminozuren.

De C9 zorgt ervoor dat je metabolisme wordt geactiveerd voor een betere verbranding en dit helpt je om af te vallen. Zeker om een goede start te maken naar een gezondere leefstijl of als je je gezondheid wil verbeteren. Of juist als het afvallen even niet zo lukt, kan de C9 net dat duwtje in de rug zijn om verder resultaat te boeken.

Na 9 dagen minder honger en geen suikerbehoefte. Na de C9 zullen alle voedingsstoffen beter opgenomen worden, je voelt je fitter en energieker en zal de huid er beter uitzien.

Meer lezen over de producten met Aloe Vera