Vacumassage

De werking

Een constante wisseling tussen hoge en lage druk traint de huid door zuurstof en energierijk bloed in het weefsel te pompen. Dit verhoogt de celactiviteit en geeft een zichtbare verbetering. Hierdoor wordt de huid glad en stevig. Plus: een lymfedrainage. Een verhoogde bloedcirculatie en een milde druk draineren op zachte wijze de lymfe en gifstoffen uit het weefsel. De lymfevaten worden tevens gestimuleerd.

hypoxi training

Het doel

Een goed gevormd figuur en een mooie strakke huid is de droom van vele vrouwen. Nu, met de innovatie van Hypoxi, komt deze droom een stuk makkelijker uit. De VacuMassage activeert het vet rond de probleemzones en transporteert afvalstoffen uit bind en vetweefsel. Als perfecte aansluiting op de VacuTherapie ( gerichte vetverbranding tijdens een milde training ) geeft de VacuMassage een verstevigde huid en een verbeterde stofwisseling. Dit helpt u naar een perfect figuur terwijl u relaxed zonder enige inspanning.

De werking

20 minuten is genoeg. Genieten van de VacuMassage is de lekkerste manier om aan je lichaam te werken en tegelijkertijd te relaxen: Tijdens een sessie met de VacuMassage, wordt elk deel van de huid rond de buik, heupen, billen en dijen heerlijk gemasseerd – honderd keer langer dan bij een manuele massage.

Geen huid contact

VacuMassage is een therapie zonder inspanning. Je hebt geen speciale kleding nodig aangezien je gewone sportkleding het huid contact met de VM400 vermijd.

Prettig gevoel

Met de VacuMassage verbeter je huid zonder inspanning en zonder zweten. Zachte druk samen met een milde huidtraining laten een prettig gevoel achter op de behandelde zones.