Hypoxi

hypoxi training Het medicijn tegen cellulitis zit in ons bloed. 80% van alle vrouwen hebben aanleg voor cellulitis. Zeker op de billen en dijen kan cellulitis een hardnekkig probleem vormen.

Je verzetten tegen deze “sinaasappelhuid”is meestal zinloos omdat het in plaats van vervelende vochtophoping eigenlijk een vetconcentratie in het bindweefsel is. Een blijvend resultaat kan dus alleen behaald worden met vermindering van vet en centimeters op de buik, billen en benen.

Helaas kunnen wij het vet zelden kwijtraken waar we willen maar wordt het verbrand daar waar het lichaam de aanleg voor heeft. De oorzaak hiervan ligt in de dispositie ( aanleg) van de bloedcirculatie. Ongeacht wat voor beweging of dieet men volgt kan men door de arme dispositie niet komen tot gerichte vetverbranding.

Boven alles betekent een arme dispositie dat het lichaam niet in staat is voldoende bloed te leveren aan de probleemzones (buik, billenen dijen). Bloed is de enige transporteur van energie in het lichaam en daardoor cruciaal bij de verbranding van vet. Vet verbrandt sneller in de delen van het lichaam die een rijke doorbloeding hebben.

De dispositie van een lichaam kan heel eenvoudig getest worden… Hoe goed de bloedtoevoer naar bepaalde delen van het lichaam is kan vrij simpel bepaald worden door middel van een training van 30 minuten (joggen of fietsen). Voel na de training de huid om de temperatuur te meten. Hoe kouder het huidoppervlak is, des te slechter de doorbloeding in dat gebied en hoe moeilijker het wordt om in dat gebied vet te verbranden.

Hypoxi

Cellulitis hoeft niet aan het toeval overgelaten te worden! Een arme doorbloeding hebben in de probleemzones is een natuurlijke dispositie en kan niet beïnvloed worden door training of dieet. Maar dit hoeft niet te betekenen dat cellulitis en overtollig vet op de probleemzones geaccepteerd moeten worden. Want nu is er een effectieve manier om cellulitis en overtollig vet op de probleemzones te bestrijden met een blijvend resultaat.

Dit met behulp van zeer effectieve Hypoxi Therapie.

Het positieve effect van Hypoxi Therapie gaat veel verder dan alleen de vetmassa op de probleemzones te verminderen.

De nieuwste Hypoxi trainer de S120+

hypoxi training

Het doel:

Vochtophoping ( b.v. ten gevolge van sportblessures en bij oudere mensen) intensief af te voeren en daardoor een duidelijke versnelling van het herstelproces plaats te laten vinden.

De werking:

De basis voor de revolutionaire resultaten van de Hypoxi S120+ t.a.v. gerichte vetverbranding is het samenspel van 3 effectieve methodes:

Training en bewegingstherapie

Ongeacht of er een medisch- of esthetisch effect wordt beoogd, beweging is de basis voor iedere Hypoxi therapie.

Onderdruk – vacuüm therapie

Door de zuigkracht van de onderdruk wordt het bloed gericht in het onderhuidse vetweefsel van de probleemzones gezogen en maakt daardoor de opname van vetzuren uit deze zones mogelijk.
Door de overdruk wordt zowel het geactiveerde vet als ook het met afvalstoffen belaste vocht in de bloedbaan en lymfesystemen geperst. Vooral bij vernauwde bloedvaten, belaste lymfesystemen en slap bindweefsel wordt door de geforceerde afvoer het resultaat van de Hypoxi therapie sterk verbeterd.

De overdruk functie is ook zeer geschikt voor hersteltraining na een blessure of een operatie. Door de overdruk worden vocht en afvalstoffen sneller getransporteerd. Vanzelfsprekend zijn ook mensen met vochtophopingen in het onderlichaam ( denk hier aan senioren) zeer gebaat bij een overdruktherapie in de S120+

Tijdens de dagen dat je traint in de hypoxi traner is het de bedoeling dat je je houdt aan het voedingsadvies.

Allereerst: eet niet te veel. Een gezonde maaltijd is belangrijk.

Wanneer je je houdt aan het advies, zorgt de training voor een optimaal resultaat.
Voor meer informatie kijk ook eens op www.hypoxi.com