Bewegen is belangrijk!

We weten allemaal dat bewegen belangrijk is voor een gezond welzijn. Afvallen, stoppen met roken en sporten, laat het niet alleen een goed voornemen zijn maar een nieuw begin. Bewegen en sporten kan op allerlei manieren, probeer juist datgene te zoeken wat bij je past.

Er zijn veel mensen die geen behoefte hebben aan een grote sportschool maar juist kiezen voor een kleinschalige. Sport-Inn is zo’n kleinschalige sportschool met vele mogelijkheden onder vakkundige én persoonlijke begeleiding. Bij Sport-Inn kun je in een gezellige en ontspannen sfeer hard werken aan je conditie en je daardoor fitter voelen.

Conditie verbeteren kan bij Sport-Inn met behulp van cardioapparaten, spieren versterken door oefeningen te doen op de trilplaat, de power plate. Het is ook mogelijk om beide trainingen te combineren.

Specifieke manier om centimeters kwijt raken op de plaatsen waar u dat wilt, kan met behulp van een van de vacutrainers. De vacufiets zorgt ervoor dat je centimeters kwijt raakt op de buik, de billen en de bovenbenen. Door de afwisseling van vacuum met overdruk zijn de resultaten zo bijzonder dat je op een maatje minder mag rekenen na een kuur van 12 trainingen. Speciaal voor de huid en cellulitus is er het vacumassagepak.

Sport-Inn werkt op afspraak, zodat u altijd verzekerd bent van aandacht en plaats. Je betaalt geen inschrijfgeld.